Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Послідовність TOCSY



Послідовність TOCSY у найбільш загальній формі представлена на рис. 5.53. Вона близька до послідовності COSY, що була описана вище. Єдиною відмінністю є використання замість змішувального імпульсу спінового замку (lock). Ми вже стикалися з такими імпульсами раніше при обговоренні відповідного одномірного експерименту. Дія спінового замка приводить до естафетного перенесення намагніченості вздовж ланцюга груп, що містить протони, між якими існує спіновий зв’язок. Такі деталі експерименту, як квадратурне детектування і придушення аксіальних піків не відрізняються від тих, які застосовувалися в COSY. Внаслідок цього для розуміння роботи послідовності TOCSY необхідно розібратися тільки в дії спінового замка.

Рис.5.53. Послідовність TOCSY. Одиничний змішувальний імпульс базового експерименту COSY замінений часом змішування спінового замка tm.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...