Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Сталевий настил



Стальні настили підсилюються шляхом нарощування. Частіше за все нарощування виконується таким же стальним листом (рис. 2.119) або стальними смугами, що приварюються зверху чи знизу листа (рис. 2.120). При використанні у якості конструкції підсилення стального листа може бути два випадки їх роботи: коли лист існуючий та підсилений працюють сумісно (рис. 2.119, б), та коли вони не включаються у сумісну роботу (рис. 2.119, а).

Можливе також перетворення стального настилу в залізобетонний шляхом улаштування поверху існуючої конструкції залізобетонної сорочки (рис. 2.121).

Зміна розрахункової схеми настилу і його розвантаження здійснюється постановкою додаткових поздовжніх (рис. 2.122) та поперечних (рис. 2.123) стальних балок. У першому випадку зменшується проліт, а у другому утворюється балкова клітка і існуючий стальний настил починає працювати як пластинка, обперта по контуру.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 432 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...