Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виявлення організованої злочинної діяльності та корумпованих зв’язків



Тема 6. Тактичні напрями виявлення організованої злочинної діяльності та корумпованих зв’язків (2 год.)

Поняття слідчої та оперативно-розшукової тактики.

Класифікація первинних даних виявлення організованої злочинної діяльності та корумпованих зв’язків. Шляхи одержання інформації про діяльність злочинних організацій.

Тактичні напрями виявлення організованої злочинної діяльності та корумпованих зв’язків.

Особливості проведення деяких тактичних операцій відносно кримінальних авторитетів, лідерів злочинних організацій та їх активних учасників.

Основні фактори, організаційні підстави та напрями використання деяких технічних засобів.

Тема 7. Поняття криміналістичної інформації та її значення у протидії організованій злочинній діяльності та корупції (2 год.)

Поняття криміналістичної інформації – проблеми виявлення та застосування в розслідуванні.

Характеристика інформації в сфері боротьби зі злочинністю.

Поняття та цілі інформаційного забезпечення в правоохоронних органах.

Структура та стан інформаційного забезпечення апаратів правоохоронних органів, основи організації розкриття та розслідування проявів організованої злочинної діяльності.

Тема 8. Автоматизовані системи збору, обробки та накопичування криміналістичної інформації у протидії організованій злочинній діяльності(2 год.)

Організація автоматизованих систем збору та накопичування інформації у різних відомствах (МВС України, СБ України та ін.).

Визначення складових автоматизованих систем збору а накопичування інформації.

Види автоматизованих систем збору та накопичування інформації щодо діяльності організованих злочинних груп та злочинних організацій.

Тема 9. Особливості подолання протидії виявленню та розслідуванню злочинів, вчинених злочинними організаціями з використанням корумпованих зв’язків (2 год.)

Систематизація форм та заходів протидії організованих злочинних спільнот слідчим та оперативно-розшуковим підрозділам.

Класифікація заходів щодо подолання протидії організованих злочинних спільнот, які володіють корумпованими зв’язками.

Тема 10. Взаємодія оперативних апаратів МВС України та СБУ, МВС України та Державної фіскальної служби України, МВС України та Державної пенітенціарної служби України, МВС України та Державної прикордонної служби України (2 год.)

Взаємодія оперативних апаратів МВС України та СБУ, МВС України та Державної фіскальної служби України, МВС України та Державної пенітенціарної служби України, МВС України та Державної прикордонної служби України.

Взаємодія оперативних та слідчих підрозділів при виявлення та розслідування організованої злочинної діяльності, яка супроводжуються корумпованими зв’язками.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...