Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Практичне заняття 1. Тема: Рухливі ігри на перервах, шкільному святі, в групах подовженого дня



Тема: Рухливі ігри на перервах, шкільному святі, в групах подовженого дня.

Завдання: Ознайомлення студентів з рухливими іграми які використовуються на перервах, шкільному святі, в групах подовженого дня. Ознайомлення з методикою їх проведення.

На практичному занятті студенти приймають безпосередню участь в іграх: “Два стільця і мотузочок”, “Точний поворот”, “Шишки, жолуді, горіхи”, “Птахи і клітка”, “Посадка картоплі”, “Третій зайвий на прогулянці”, “Ногою по м’ячу”.

Знати: зміст рухливих ігор, які використовуються на перервах, шкільному святі, в групах подовженого дня і методику їх проведення.

«Два стільці і мотузочок»

Місце проведення:шкільний коридор.

Інвентар: стільці, мотузка або скакалка.

Підготовка до гри. 2 стільці спинками один до одного ставляться на відстані 3-5 м один від одного. Під стільцями по підлозі протягується мотузочок або скакалка так, щоб кінці її злегка висовувалися з-під стільців.

Опис гри. Двоє гравців сідають на стільці спиною один до одного. За сигналом кожний з них біжить щонайшвидше ліворуч, оббігає стільці, повертається до свого стільця, сідає на нього і витягає мотузочок з-під стільців.

Правила гри. Перемагає той, хто витягне її швидше. Потім на стільці сідає наступна пара.

«Точний поворот»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 503 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...