Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Каркас програм



Над системними бібліотеками і функціональними бібліотеками віртуальної машини розташовуються основні служби управління операційної системи. Це деякі «менеджери», кожен з яких відповідає за свої операції, використовувані програмами. Виконувані програми можуть містити в собі набір менеджерів і різноманітність їх внутрішньої і зовнішньої взаємодії. Перерахуємо деякі з них:

Рівень додатків

Під рівнем додатків мається на увазі набір стандартних програм для пристроїв, за допомогою яких можна здійснювати основні характерні їм них операції: програма для керування контактами, телефонії і СМС, поштовий клієнт, вбудований браузер, програми для визначення місцеположення, пошуку адрес на карті, калькулятор, органайзер тощо. Особливістю даної ОС є те, що стандартні додатки не відрізняються пріоритетом від стороннього ПЗ користувача рівня додатків, а тому перші можна замінити альтернативними на свій смак.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...