Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіанти завдань роботи. № вид таблиці Група символів Цифри букви великі букви маленькі букви



Вид таблиці Група символів
    Цифри
    Букви
    Великі букви
    Маленькі букви
    Букви і цифри
    Друковані символи
    Знаки пунктуації
    Цифри шестн. системи
    Букви і значки пунктуації
    Цифри і маленькі букви

Вид таблиці символів:

1. - таблиця з 16 рядків і 16 стовпців, кожен елемент таблиці складається з пари (шістнадцатеричний код символу, символ); коди символів змінюються на 1 при переміщенні вздовж рядка.

2. - таблиця з 16 пар рядків і 16 стовпців, кожен елемент таблиці розташований у парі рядків і містить шістнадцятеричний код символу у верхньому рядку і символ у нижньому рядку; коди символів змінюються на 1 при переміщенні вздовж рядка.

3. - таблиця з 16 рядків і 16 стовпців, елемент таблиці складається з пари (шістнадцятеричний код символу, символ); коди символів змінюються, на 1 при переміщенні вздовж стовпця.

4. - таблиця складається з 16 рядків і 16 стовпців, кожен елемент таблиці – символ; коди символів змінюються на 1 при переміщенні вздовж рядка; над стовпчиками розмітка – молодша цифра шістнадцятеричного коду символів стовпця; ліворуч від кожного рядка – старша шістнадцятерична цифра – коду символів рядка.

5. - таблиця з 16 стовпців і 16 пара рядків; елемент таблиці розташовується в парі рядків; верхній рядок містить шістнадцятеричний код символу; нижній рядок – символ; коди символів змінюються на 1 при переміщенні вздовж стовпця.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...