Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Task 7. Translate the following sentences into English



1. Існує безліч мов програмування. 2. Високорівневі мови програмування в чомусь нагадують людські мови. 3. Вони розроблені так, щоб людині якомога легше було створювати на них програми і читати їх. 4. Інструкції високорівневого мови програмування набагато складніше ніж ті прості інструкції, які може виконувати центральний процесор комп'ютера. 5. Мови, близькі за структурою до мови інструкцій процесора, називаються мовами низького рівня. 6. Вони орієнтовані на конкретні комп'ютери, тому набори їх інструкцій для різних комп'ютерів різні. 7. Хоча мова асемблера дуже близький до мови, яку розуміє комп'ютер, створені на ньому програми перед виконанням вимагають деякого простого перетворення. 8. Щоб комп'ютер міг виконати асемблерну інструкцію, її потрібно перекласти в послідовність нулів і одиниць. 9. Інструкції мови асемблера та їх еквіваленти, що складаються з нулів і одиниць, для різних комп'ютерів різні. 10. Про зрозумілих комп'ютеру програмах у формі послідовностей нулів і одиниць кажуть, що вони написані на машинній мові (машинному коді). 11. Нам принципово важливо відмінність між машинним мовою та мовами високого рівня, подібними С ++. 12. Полягає воно в тому, що програма мовою високого рівня повинна бути перетворена (трансльований) в машинний код, і тільки тоді комп'ютер зможе її зрозуміти і виконати.

Task 8. Work in groups of 3 (A, B, C). Read your text extract and answer the following questions:

1) What is this programming language designed for?

2) What are its advantages/disadvantages in comparison with the other programming languages?





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 1008 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...