Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вказівки до виконання роботи



При оформленні роботи слід вказати номер варіанту завдання і відтворити всі початкові дані, а потім виконати пп.1-12 розд. 2. Номер варіанту призначає викладач. Початкові дані до роботи приведені в розд. 4 і включають значення компонент в початковій системі координат, кути, що задають орієнтацію нахиленої площадки, а так само положення суміжної системи координат відносно початкової. Наприклад, поєднання позначень 45° указує, що суміжна система утворена шляхом повороту початкової навколо осі Ох за годинниковою стрілкою на кут 45°. Визначення кожної з передбачених завданням величин включає запис відповідної формули, її перетворення (при необхідності) і числовий результат з вказівкою розмірності, як показано в прикладі розд.5.

При виконанні графічної частини завдання слід використовувати креслярське приладдя або програмні засоби.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 162 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...