Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливості прийому заліку



Залік, передбачений навчальним планом, є обов’язковим і проводиться письмово. Залік виставляється студентам, які повністю виконали навчальний план дисципліни - отримали позитивні оцінки з кожного модулю (не менш 60 балів).

Ліквідування академзаборгованостей.

Студент, що отримав підсумкову оцінку менш 60 балів, вважається невстигаючим по дисципліні. Для прийому заборгованостей деканат видає зведену заліково-екзаменаційну відомість, занісши до неї підсумкову оцінку із заліково-екзаменаційної відомості. Студент, що є невстигаючим з неповажних причин, не може отримати оцінку в балах більш 60, за модуль який перездає.

Рішення про умови складання модульного контролю для студентів, що не з’явились на модульний контроль з поважних причин, приймається деканатом.

Прийом заборгованостей за модулями здійснюється протягом двох тижнів після екзаменаційної сесії та з 20 по 30 серпня поточного року за останній весняний семестр. Додаткове складання модульних контролів з метою підвищення отриманих протягом семестру балів забороняється.

ЗМІСТ

Загальні положення...........................................................................3

Структура дисципліни „Основи геодезії”.......................................4

Питання по курсу „Основи геодезії”...............................................7

Література........................................................................................45

Контроль успішності......................................................................46





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 361 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...