Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінка успішності по дисципліні



Навчальна дисципліна розбивається на модулі відповідно до кількості кредитів, що передбачені навчальним планом. Кожен модуль підлягає контролю. Кожен модуль дисципліни повинний оцінюватися з розрахунку 100 балів (в академії прийнята 100-бальна система оцінки успішності студентів).

Підсумкова модульна оцінка визначається як середньозважена результатів засвоєння всіх модулів дисципліни в кожному семестрі. Залік по кредитно-модульній системі не проводиться (успішність студента оцінюється за результатами модульних контролів, як середньозважена модульних оцінок).

Розрахунково-графічна (лабораторна) робота входить до складу модуля й оцінюється з балів відведених для оцінки цього модуля.

Особливості прийому залікових кредитів (модулів)

Заліковий кредит (модуль) зараховується, якщо студент має успішність за ним не менш як 60 балів. Результати складання окремих залікових кредитів (модулів) дисципліни вносяться до відомості модульного контролю. Відомість модульного контролю є документом викладача.

Після проведення кожного модульного контролю вноситься інформація про успішність студента до АСУ-ВУЗ.

Після проведення останнього модульного контролю, який передує іспиту, визначається підсумкова (середньозважена) оцінка (бали) всіх модульних контролів з дисципліни. До відомості вноситься підсумковий бал з врахуванням оцінки за іспит.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 346 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...