Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання, оформлення і захисту курсової роботи



Курсова робота виконується у продовж вивчення дисципліни "Стратегічне управління" у позаурочний час за графіком, затвердженим кафедрою.

Тема курсової роботи відбирається студентом на 1-2 тижні, согласовивається з викладачем і затверджується.

Порядок подання та захист курсової роботи:

- завершена курсова робота подається у вигляді скріпленого реферату з титульною сторінкою стандартного зразка і внутрішнім наповненням із зазначенням усіх позицій змісту завдання. Обсяг роботи 20-25 стандартних аркушів друкованого тексту (Times New Roman 14, інтервал 1,5).

Курсова робота подається викладачеві, який викладає курс.

На перший контроль припадає - 30 балів, на другий контроль - 20 балів. На захист курсової роботи - 50 балів.

  1. ЗМІСТ І СТРУКТУРА КУРСОВОЇ РОБОТИ

Виконання курсової роботи передбачає створення умов і забезпечення можливостей для повної реалізації творчого потенціалу студента у процесі вироблення і обґрунтування стратегії розвитку підприємства в умовах мінливого середовища. Під час роботи над курсовою роботою студент стикається з науково-дослідницькою діяльністю, зростанню здібностей до формування нестандартного мислення та реалізації ситуаційного підходу при виявленні і розв’язанні управлінських проблем.

Курсова робота передбачає розроблення або удосконалення стратегії діяльності підприємства і охоплює:

- аналіз можливих альтернатив з використанням сучасних методів і процедур стратегічного аналізу, сучасних інформаційних технологій;

- пошук додаткових джерел інформації для врахування ринкових і галузевих особливостей;

- обґрунтування оптимальної стратегії з використанням економіко-математичного моделювання;

Базою для виконання курсової роботи може бути підприємство будь-якої організаційно-правової форми. Вибір підприємства здійснюється студентом самостійно і повинен передбачати можливість отримання інформації для виконання курсової роботи.

Після кожного розділу курсової роботи повинні бути зроблені висновки та надані рекомендації з обліком розглянутих елементів стратегічного управління

Зміст та наповнення курсової роботи:





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 121 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...