Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги. Контрольна робота виконується рукописним способом або за допомогою комп’ютера обсягом 20 – 25 сторінок на одному боці аркуша білого паперу формату А4 (28 – 30



Контрольна робота виконується рукописним способом або за допомогою комп’ютера обсягом 20 – 25 сторінок на одному боці аркуша білого паперу формату А4 (28 – 30 рядків на сторінці). При написанні роботи за допомогою комп’ютера використовується 14 шрифт TimesNewRoman звичайний, 1,5 інтервал. Якщо робота виконується рукописно, в даному випадку текст роботи і заголовки мають бути написані розбірливо, без виправлень, чорнилом одного кольору.

Текст роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: ліве – не менше 20 мм, праве – не менше 10 мм, верхнє – не менше 20 мм, нижнє – не менше 20 мм.

Заголовки структурних частин контрольної роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «ОСНОВНА ЧАСТИНА», «ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА» «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ»,«ДОДАТКИ», друкують великими літерами симетрично до набору. Заголовки розділів та підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком та текстом повинна дорівнювати 2 інтервалам.

Такі структурні частини роботи як зміст, вступ, основна частина, практична частина, висновки, список використаних джерел та додатки треба починати з нової сторінки.

Нумерація сторінок

Нумерацію сторінок, розділів та підрозділів, рисунків (малюнків), таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Першою сторінкою є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...