Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дипломна робота за ОКР магістра



Одним з найважливіших видів науково-дослідницьких робіт магістра є написання та захист дипломної роботи з ОПП магістра, що є підставою для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” та присвоєння їм кваліфікації професіонал в галузі правознавства, прокурорського нагляду та правосуддя.

Магістр — це освітньо-кваліфікаційний рівень фахів­ця, який на основі кваліфікації бакалавра або спеціаліста здобув поглиблені спеціальні уміння та знання інновацій­ного характеру, має певний досвід їх застосування та проду­кування нових знань для вирішення проблемних професій­них завдань у певній галузі.

Для отримання диплому магістра студент наприкінці курсу магістратури до захисту роботи повинен здати дипломну роботу з ОПП магістра (письмове джерело) та дискету, яка містить титульний аркуш роботи та реферат (електронне джерело).

Дипломна робота з ОПП магістра — це самостійна науково-дослідницька робота, яка виконує кваліфікаційну функцію, тобто готується з метою публічного захисту і отримання академічного ступеня магістра. Основне завдання її автора — продемонструвати рівень своєї наукової кваліфікації, уміння самостійно вести науковий пошук і вирішувати конкретні наукові завдання.

Науково-дослідницька робота студентів є одним з найважливіших засобів підвищення якості підготовки і виховання фахівців з вищою освітою, здатних творчо застосовувати в практичній діяльності останні досягнення науково-технічного і культурного процесу, державно-правового будівництва. Залучення до науково-дослідної роботи студентів дозволяє ви­користати їх творчий і трудовий потенціал для рішення актуальних задач юридичної теорії і практики.

Основними задачами науково-дослідної роботи студентів є: поглиблене творче засвоєння творчого матеріалу, освоєння спеціальності, розширення наукової ерудиції по спеціальності, навчання методиці і засобам самостійного рішення наукових і прикладних задач і навикам роботи в наукових колективах, розвиток можливостей нестандартного мислення, ознайомлення з засобами оформ­лення, захисту і впровадження виконаної роботи, сприяння успішному рішенню актуальних, наукових і практичних задач.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...