Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методи контролю. Перевірка знань студентів включає: вхідний контроль,модульну контрольну роботу, залік та іспит



Перевірка знань студентів включає: вхідний контроль,модульну контрольну роботу, залік та іспит.

Вхідний контроль проводиться на першому практичному занятті у формі письмової контрольної роботи. Мета вхідного контролю – визначити залишкові знання з окремих розділів теорії держави і права, судових та правоохоронних органів, конституційного права, без знання яких неможливе успішне вивчення адміністративного права. За наслідками вхідного контролю викладач може внести корективи у виклад матеріалу з адміністративного права.

Модульна контрольна робота проводиться у формі письмової контрольної роботи тривалістю дві академічні години. Дати модульного контролю встановлюються деканатом факультету.

За підсумками роботи в третьому семестрі виставляється диференційований залік на основі суми балів з першого модулю (максимально 100 балів).

При заліку перевіряються знання з тем 1-го модуля, вивчених в перебігу 3-го семестру. Оцінка знань і умінь студентів проводиться за наслідками виконання завдань для самостійної роботи, модульного контролю, роботи на практичних заняттях.

В кінці четвертого семестру підсумкова оцінка знань студентів виставляється на основі суми балів з другого модулю (максимально 50 балів) і оцінки одержаної на іспиті (максимально 50 балів).

Завершальний підсумковий контроль проводиться у формі іспиту і охоплює всі модулі.

Іспит проводиться відповідно до розкладу екзаменаційної сесії. Іспиту передує консультація (за один день до іспиту). Проводиться іспит в усній формі: студенти пишуть відповіді на білет і потім дають усні пояснення по цих відповідях.

Екзаменаційний білет складається з 3-х питань.

Відповіді за кожним питанням оцінюються окремо.

Оцінка виставляється на підставі відповідності відповіді з кожного питання комплексу критеріїв.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 141 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...