Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вогнева позиція батареї MLRS



Батарея займає вогневі позиції в складі дивізіону на віддалі до 15 км від переднього краю, розташовується повзводно на площі 4Х4 км (рис.17). відстань між взводами до 1 км.

На позиції взводу в 300-500 м від РПУ утворюється пункт управління вогнем командира взводу. Перед кожною РПУ створюється вогнева позиція ПТРК. Батарейний центр управління вогнем розміщується на одній із машин АСУ “Такфайр”, змонтованої на бронебазі. В тилу батареї розташовуються секції ремонту, забезпечення, продовольства і топогеодезична.

Недалеко від кожної РПУ розташовується ТЗМ, яка являє собою 10-т автомобіль М985 з причепом і підємно-поворотрим краном. В кузові автомобіля і в причепі вкладається по 4 контейнери з ракетами. Після витрачення боєзапасу до РПУ висувається ТЗМ для перезарядження (зміни контейнерів). Час перезарядження 5-6 хв. (рис.18).

Спереду основної вогневої позиції і осторонь від неї обладнується запасні вогневі позиції для РПУ.

Під час стрільби чути гучні постріли, видно траси снарядів, полум’я, клуби диму і пилу над позицією.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 186 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...