Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 36. Облік розрахунків з бюджетом за податком на прибуток



План

Вступ

Розділ 1. Сутність податку на прибуток, об'єкт оподаткування, механізм стягнення, значення і завдання обліку розрахунків з бюджетом за податком на прибуток

Розділ 2.Облік розрахунків з бюджетом за податком на прибуток на підприємстві

2.1Характеристика господарської діяльності підприємства

2.2Синтетичний і аналітичний облік розрахунків з бюджетом за податком на прибуток

2.3Відображення інформації про розрахунки з бюджетом за податком на прибуток у фінансовій звітності

Розділ 3. Напрями вдосконалення обліку розрахунків з бюджетом за податком на прибуток

Висновки

У вступі необхідно розкрити значення податку на прибуток у наповненні доходної частини бюджету. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У першому розділі відповідно до Податкового кодексу України розкрити сутність податку на прибуток, склад його платників, об’єкт оподаткування, склад доходів та витрат у податковому обліку, порядок нарахування амортизації основних засобів, ставки податку. Розкрити значення обліку розрахунків з бюджетом за податком на прибуток і сформулювати основні завдання згідно з Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

У другому розділі розкрити особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, описати Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку.

Навести бухгалтерські проведення за операціями, що відображають виникнення доходів і витрат у фінансовому обліку. Порівняти фінансовий результат за даними фінансового і податкового обліку. Вказати, коли досліджуване підприємство, згідно з наказом про облікову політику відображає в обліку відстрочені податкові активи і зобов’язання, описати порядок їх відображення в реєстрах аналітичного і синтетичного обліку за формою, що застосовується на досліджуваному підприємстві.

Форми фінансової звітності і в яких статтях відображається інформація про податок на прибуток.

У третьому розділі розкрити напрями вдосконалення обліку розрахунків з бюджетом за податком на прибуток.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку розрахунків з бюджетом за податком на прибуток і вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; Наказ про облікову політику підприємства; первинні документи; облікові реєстри за основними рахунками теми; витяг з Головної книги; фінансову звітність.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 457 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...