Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 25. Фінансовий облік формування та використання прибутку підприємств



План

Вступ

Розділ 1. Сутність і порядок формування прибутку підприємства, значення та завдання його обліку

Розділ 2. Фінансовий облік формування та використання прибутку на підприємстві

2.1Характеристика господарської діяльності та постановки обліку на підприємстві (суб’єкті дослідження)

2.2Синтетичний і аналітичний облік формування прибутку підприємства

2.3Синтетичний і аналітичний облік використання прибутку підприємства

2.4Відображення інформації про прибуток підприємства у фінансовій звітності

Розділ 3. Напрями вдосконалення обліку формування та використання прибутку підприємства

Висновки

У вступі необхідно розкрити значення прибутку для підвищення ефективності діяльності підприємства. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У першому розділі слід використати П(С)БО, Міжнародні стандарти фінансової звітності, підручники з бухгалтерського та фінансового обліку, матеріали періодичних видань, автореферати дисертацій і розкрити сутність прибутку, розглянути завдання та значення його обліку. Відповідно до чинного законодавства розкрити порядок формування прибутку підприємства.

У другому розділі розкрити особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, структуру бухгалтерії, описати Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку.

Порядок закриття рахунків з обліку доходів і витрат та визначення фінансового результату з використанням практичних даних суб’єкта дослідження. Порядок синтетичного і аналітичного обліку використання прибутку на поповнення зареєстрованого (пайового), додаткового та інших видів капіталу, виплату дивідендів та відсотків власникам.

Форми фінансової звітності та в яких статтях відображається інформація про прибуток підприємства.

У третьому розділі розкрити напрями вдосконалення обліку формування та використання прибутку на підприємствах України.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку формування та використання прибутку підприємства і вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; Наказ про облікову політику підприємства; облікові реєстри за основними рахунками теми; витяг з Головної книги; фінансову звітність.

ТЕМА 26. Фінансовий облік розрахунків з постачальниками та підрядниками за товари (роботи, послуги)

План

Вступ

Розділ 1. Сутність, визнання, оцінка і класифікація поточної кредиторської заборгованості, значення та завдання її обліку





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 412 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...