Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання роботи. Вивчіть рекомендовану літературу, ознайомтеся з лабораторним стендом, підготуйте таблиці до запису результатів спостережень



Вивчіть рекомендовану літературу, ознайомтеся з лабораторним стендом, підготуйте таблиці до запису результатів спостережень. Після дозволу викладача приступайте до роботи.

6.1 Перевірка й усунення типових несправностей моста

6.1.1 Підключіть магазин опорів до моста, що перевіряється, за схемою, наведеною в технічному описі моста й включіть його в мережу ~220 В.

6.1.2 Перевірте наявність типових несправностей моста й при необхідності усуньте їх.

6.2 Перевірка показуючого пристрою автоматичного моста

6.2.1 Установлюючи магазином опору стрілку моста на кожну оцифровану поділку його шкали при прямому й зворотному ході, зафіксуйте показання магазину опорів й моста.

6.2.2 Перевірте швидкодію моста (час проходження стрілкою шкали), при стрибкоподібному вхідному сигналі, що трохи перевищує діапазон вимірювання. Вихідне положення стрілки - поділки початку або кінця шкали.

6.3 Перевірка реєструючого пристрою і СПМ мосту

Перевірку (основну погрішність) реєструючого пристрою і швидкість стрічкопротягувального механізму (СПМ) виконують за заводською методикою перевірки, що в даній лабораторній роботі виконувати не обов'язково.

6.4 Після закінчення роботи виключіть апаратуру з мережі ~220 В.

7. Обробка результатів дослідів

7.1 Перевірка й усунення типових несправностей моста

Опишіть характерні ознаки непрацездатності автоматичного моста і дії для їхнього усунення.

7.2 Перевірка показучого пристрою автоматичного моста

7.2.1 Розрахуйте абсолютні, приведені погрішності й варіації для кожної оцифрованої поділки шкали моста при прямому й зворотному ході показуючого пристрою, знайдіть швидкодію, клас точності моста й порівняйте їх з паспортними даними.

7.3 Перевірка реєстручого пристрою і СПМ моста

У випадку виконання п. 6.3 за заводською методикою перевірки розрахуйте класи точності реєструю чого пристрою і СПМ.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...