Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вікно головного меню



У вікні головного меню користувач може відкривати на перегляд та редагування певні категорії даних, як то: документи віртуальних поштових відправлень, супровідні документи, довідники, записи про помилки, штрих-коди.

Рисунок 1 - Вікно головного меню АСРК

До елементів головного меню входять:

1 Вхідна – містить документи віртуальних поштових відправлень (ВПВ) та супровідних документів (окремі та загальні накладні форма 16), що надійшли (але фактично не отримані) від попередньої точки обробки пошти.

1.1 Окремі накладні – містить окремі накладні, що надійшли (але фактично не отримані) від попередньої точки обробки пошти.

1.2 Загальні накладні – містить загальні накладні, що надійшли (але фактично не отримані) від попередньої точки обробки пошти.

1.3 Поштові відправлення – містить віртуальні поштові відправлення, що надійшли (але фактично не отримані) від попередньої точки обробки пошти.

2 Сканована на вхід – містить віртуальні поштові відправлення та накладні на них, які були прийняті (фактично отримані) від попередньої точки обробки пошти.

2.1 Окремі накладні – містить окремі накладні, що були прийняті від попередньої точки обробки пошти (фактично отримані) та новостворені окремі накладні на наступні точки обробки пошти.

2.2 Загальні накладні – містить загальні накладні, що були прийняті від попередньої точки обробки пошти (фактично отримані) та новостворені загальні накладні на наступні точки обробки пошти.

2.3 Поштові відправлення – містить поштові відправлення, що були фактично прийняті від попередньої точки обробки пошти та оброблені на даному робочому місці. Також містить поштові відправлення, що формуються на цьому ВПЗ.

3 До відправки – містить віртуальні поштові відправлення та накладні на них, що готові до відправки до наступної точки обробки пошти.

3.1Окремі накладні – містить окремі накладні, які створені або оброблені на даному робочому місці та готові до відправки на наступну точки обробки пошти.

3.2 Загальні накладні – містить загальні накладні, які створені на даному робочому місці та готові до відправки на наступну точку обробки пошти.

3.3 Поштові відправлення – містить віртуальні поштові відправлення, що були оброблені або створені на даному робочому місці та готові до відправки на наступну точку обробки пошти.

4 Відправлена – містить поштові відправлення та накладні на них, які були відправлені до наступних по маршруту точок обробки пошти.

4.1 Окремі накладні – містить окремі накладні, які були відправлені до наступних по маршруту точок обробки пошти.

4.2 Загальні накладні – містить загальні накладні, які були відправлені до наступних по маршруту точок обробки пошти.

4.3 Поштові відправлення – містить поштові відправлення, які були передані до наступних по маршруту точок обробки пошти.

5 Помилки – містить перелік помилок, які були виявлені під час проходження пошти через поточний вузол обробки пошти. Інформація про помилки групується по датам, типам та робочим місцям на яких трапилась помилка.

6 Адміністрування – містить інформацію про адміністрування БД.

6.1 Друк штрих-кодів – для забезпечення друкування та ведення штрих-кодових етикеток.

6.2 Передача по зміні – містить відомості про кількість оброблених документів за одну зміну.

6.3 Черга передачі – містить інформацію про документи, яки були відправленні до цього робочого місця.

6.4 Черга підтверджень – містить інформацію про підтверждення отримання документів, які були відправленні з цього робочого місця.

6.5 Профайл – містить основний конфігураційний документ чинної БД.

7 Довідники – містить нормативно-довідкову інформацію, яка регулює та забезпечує роботу системи.

7.1 Об’єкти поштового зв’язку – містить перелік всіх існуючих об’єктів поштового зв’язку України згрупованих за ознакою регіональної приналежності того чи іншого об’єкта.

7.2 Поштова індексація – містить перелік всіх об’єктів поштового зв’язку України. Перелік сформований за зростанням/спаданням індексу об’єкту поштового зв’язку.

7.3 Маршрути – містить перелік всіх транспортних маршрутів, які працюють на поточному об’єкті поштового зв’язку. Перелік містить інформацію як про маршрут в цілому, так і про кожну точку обміну/здачі на цьому маршруті.

7.4 Країни – містить перелік країн, які приймають участь в обміні поштою. Перелік також містить цифровий та альфа код кожної з країн.

7.5 Напрямки – містить інформацію, яка задає плани направлення пошти.

7.6 Характеристики поштових напрямків – містить довідкову інформацію про існуючі категорії характеристик поштових напрямків та відправлень.

7.7 Шаблони вкладень – містить опис різних поштових оболонок

7.8 Маски рубрик відправлень – містить в собі шаблони детального опису поштових відправлень, згідно з якими виконується формування супровідних документів.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 778 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...