Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

РЕФЕРАТ. Пояснювальна записка: 132 сторінки., 11 рисунків, 7 таблиць, 4 додатки, 32 використаних у проекті (роботі) джерела



Пояснювальна записка: 132 сторінки., 11 рисунків, 7 таблиць, 4 додатки, 32 використаних у проекті (роботі) джерела.

Об’єкт проектування – розробка інформаційно-керуючої системи контролю і оптимізації процесу регулювання дорожнього руху.

У загальній частині дипломного (курсового) проекту (роботи) виконані розрахунки пропускної спроможності транспортних шляхів у залежності від їх технічних характеристик і взаємної конфігурації на ландшафті місцевості. Визначені основні динамічні параметри контролю транспортних потоків і критерії їх оптимізації. Для керування дорожнім рухом передбачено використання автоматизованих мобільних оптико-звукових засобів регулювання дорожнього руху фірмі Trans Corporation. Показано, що при такому підході керування дорожнім рухом у регіоні, установка і використання стаціонарних засобів регулювання дорожнього руху не потрібна.

У дослідницькій частині дипломного (курсового) проекту (роботи) проведено багатофакторний аналіз чисельних ситуацій дорожньо-транспортного руху і на його основі установлені основні критерії оптимізації дорожньо-транспортного руху, що враховують безпеку і пропускну здатність регіону, який контролюється.

У спеціальній частині розроблена інформаційна технологія контролю і оптимізації процесу регулювання дорожнього руху в регіоні, який контролюється. Розроблене інформаційне і програмне забезпечення інформаційно-керуючої системи контролю і оптимізації процесу регулювання дорожнього руху. Використання інформаційно-керуючої системи контролю і оптимізації процесу регулювання дорожнього руху дозволяє збільшити пропускну здатність транспортного регіону на 3-5% при зменшенні аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод на 8-10%.

В економіко-організаційній частині дипломного (курсового) проекту (роботи) виконано розрахунок чисельності працюючих та фонду заробітної плати і показано, що термін окупності інформаційно-керуючої системи контролю і оптимізації процесу регулювання дорожнього рух для міського регіону складає два роки.

У розділі «Охорона праці і навколишнього середовища» розроблені заходи з покращення умов праці та зменшення шкідливих викидів в атмосферу транспортними засобами.

Дипломний (курсовий) проект (робота) виконано за тематикою, запропонованою транспортним відділом міськради.

СИСТЕМА, КОНТРОЛЬ, КЕРУВАННЯ, ОПТИМІЗАЦІЯ, ТРАНСПОРТ, АНАЛІЗ, КРИТЕРІЇ, ІНФОРМАЦІЯ, ТЕХНОЛОГІЯ, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...