Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. Висновки виконуються на аркушах форматом А4 (210х297мм)



Висновки виконуються на аркушах форматом А4 (210х297мм). Кожна сторінка висновків мусить мати рамку й основний напис. Основний напис на сторінках висновків виконується за формою додатка Б.

Текст висновків поділяють на пункти.

Висновки включають перелік результатів виконання дипломного (курсового) проекту (роботи) в такому порядку:

– стислий зміст розділів основної частини пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи);

– одержані результати дипломного (курсового) проекту (роботи);

– характеристику прийнятих проектних, алгоритмічних і програмних розв’язань та їх ефективність;

– виявлені недоліки дипломного (курсового) проекту (роботи);

– можливості використання результатів дипломного (курсового) проекту (роботи).

Заголовок "ВИСНОВКИ" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

На аркушах висновків наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.

3.10 Використані в проекті (роботі) джерела

Використані в проекті (роботі) джерела оформляються у вигляді нумерованого переліку на аркушах форматом А4 (210х297мм). Кожна сторінка переліку використаних в дипломному (курсовому) проекті (роботі) мусить мати рамку й основний напис. Основний напис на сторінках переліку виконується за формою додатка Б.

Перелік використаних в проекті (роботі) джерел розміщують у порядку їх згадування в пояснювальній записці дипломного (курсового) проекту (роботи) (найзручніший спосіб) або в алфавітному порядку.

Заголовок "ВИКОРИСТАНІ В ПРОЕКТІ (РОБОТІ) ДЖЕРЕЛА" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

На аркушах переліку використаних в дипломному (курсовому) проекті (роботі) наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...