Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета та завдання методичних вказівок



Мета методичних вказівок - допомогти студентам закріпити теоретичний матеріал з дисципліни "Вантажні перевезення" на основі самостійно здійснених розрахунків, навчитися виконувати розрахунки та аналіз показників роботи автомобільного транспорту, використовуючи ЕОМ та економіко-математичні методи з метою поліпшення транспортного обслуговування клієнтури, підвищення ефективності використання рухомого складу та зменшення витрат на вантажні перевезення.

У процесі виконання завдань студентами глибше опановуються питання технології та організації виконання вантажних перевезень, при цьому розвиваються творчі здібності та ініціатива при вирішенні поставлених завдань на практиці. Тематика методичних вказівок розроблена з врахуванням бази сучасного стану організації перевезень у містах і транспортних районах.

У методичних вказівках викладена послідовність виконання п’яти завдань. Роботу виконують відповідно до варіантів, індивідуально з допоміжними розрахунками. Виконані завдання студентами передаються викладачу для перевірки з подальшим їх захистом.

Тема 1. Дослідження елементів транспортного процесу.

Лабораторна робота № 1.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...