Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. Висновки (2-3 стор.) повинні містити узагальнення результатів дослідження та пропозицій



Висновки (2-3 стор.) повинні містити узагальнення результатів дослідження та пропозицій.

У висновках курсової роботи викладаються основні результати, констатується загальний сучасний стан предмета дослідження, його оцінка, основні проблеми, формулюються практичні рекомендації стосовно підвищення якості й ефективності правового забезпечення певного виду економічної, господарської іншої діяльності; пропозиції щодо вдосконалення структури, функцій та практики діяльності органів державного управління, вдосконалення правових норм, що регулюють відповідну групу суспільних відносин, заповнення прогалин у законодавстві, усунення колізій, вдосконалення правозастосовчої практики і т.ін. Необхідно пам'ятати, що ця частина роботи не має містити постановки питань або аналізу проблем, тут слід обґрунтувати достовірність результатів та викладати рекомендації щодо їх використання. В даному елементі структури відображається ступінь досягнення поставленої мети роботи шляхом «інвентаризації» та систематизації проміжних висновків та результатів роботи.

Задача студента при підготовці висновків – у відносно стислому вигляді відобразити сутність і значення власних досліджень, надати їм оцінку з урахуванням сучасних тенденцій і підходів щодо вирішення поставленої проблеми, показати наукову, практичну і соціально-економічну цінність роботи.

Тут досить лаконічно відображається методична і практична цінність виконаної роботи. При цьому основну увагу потрібно приділити викладенню узагальненої оцінки результатів аналізу та змісту запропонованих рекомендацій.

У загальному висновку до роботи зазначається, яке теоретичне і прикладне значення матиме розв'язання досліджуваної проблеми і як це позначиться на стабільності розвитку держави, окремих галузей права.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...