Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 14. Поступка і передача часток Статутного Фонду



14.1. Учасники мають право розпоряджатися своїми частками в Статутному Фонді згідно з чинним законодавством. Право дарувати, продавати, обмінювати, відписувати не може бути обмежене. Віддавати під заставу або будь-яким іншим чином обтяжувати свої частки в Статутному Фонді або інші майнові права у КТ. Учасник може не інакше як за згодою Зборів КТ.

14.2. У разі продажу часток КТ має пріоритетне право на їхнє придбання за ціною, що була б згодна заплатити за таку частку будь-яка третя особа. У разі відмови КТ придбати таку частку Учасник зобов'язаний запропонувати частку іншим Учасникам КТ шляхом письмової об'яви про продаж та поштової відмови для тих Учасників, які з поважних причин не в змозі побачити оголошення. У випадку, якщо через 30 днів після повідомлення жоден з Учасників не надішле письмової заяви на придбання частки, тоді власник частки у Статутному Фонді має право продати її третій особі. Якщо отримано заяв більше, аніж від одного Учасника, частка в Статутному Фонді буде продана Учасникові, який запропонував за неї найбільшу ціну.

14.3. Відмову КТ та Учасників скористатися з свого пріоритетного права на придбання частки у Статутному Фонді, що встановлене у Статті 14.2 цього Договору, слід розглядати як одноголосну згоду Учасників на продаж часток будь-якій сторонній третій особі.

Збори КТ не можуть відмовити у прийнятті до складу Вкладників тій особі, до якої внаслідок успадкування або здійснення будь-якої з перерахованих угод переходить частка в Статутному Фонді.

14.4. Учасники погоджуються, що будь-яка поступка часткою у Статутному Фонді одним Учасником на користь іншого Учасника може відбуватися лише шляхом попередньої пропозиції цієї частки у Статутному Фонді на користь КТ за ціною, яку була б згодна заплатити за таку частку будь-яка третя особа.

14.5. Збори КТ визначають процедуру та порядок поступки КТ часткою у Статутному Фонді, придбаною КТ відповідно до положень Статей 14.1 – 14.4 цього Договору.

14.6. Учасники погоджуються, що будь-яка поступка будь-якими майновими правами в КТ може відбуватися виключно шляхом поступки часткою у Статутному Фонді.

Будь-яка поступка майновими правами в КТ без поступки часткою в Статутному Фонді вважатиметься не чинною і такою, що не має правових наслідків для КТ, будь-якого та всіх Учасників і будь-яких третіх осіб.

14.7. У разі, якщо будь-який з Учасників має бажання розпорядитися часткою у Статутному Фонді, такий Учасник зобов’язаний:

а) вжити заходів по розпорядженню Земельною Часткою;

б) скористатися зі свого права на виділення Земельної Частки в натурі (на місцевості) згідно з Статтею 8 цього Договору.

14.8. Будь-яка поступка часткою у Статутному Фонді будь-яким Учасником на умовах цього Договору набирає чинності тільки після виконання всіх та настання останньої з таких подій:

а) особа (крім КТ), котрій такий Учасник поступається своєю часткою у Статутному Фонді, стане Учасником цього Договору та перебере на себе всі зобов'язання Учасника (по відношенню до КТ та інших Учасників), що доступився часткою у Статутному Фонді, за цим Договором на дату такої передачі; б) відповідні зміни в Договорі будуть внесені до державного реєстру суб'єктів підприємницької діяльності.

Відмова від вступу або у вступі до КТ тягне за собою виділення частки майна КТ, що належала правонаступнику (спадкоємцеві), та її виплату правонаступнику (спадкоємцеві). Розмір Статутного Фонду при цьому підлягає відповідному зменшенню. Зазначені дії можуть бути вчинені лише шляхом перекладення цього Договору та за умови відсутності заперечень кредиторів КТ.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 241 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...