Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 11. Порядок покриття збитків КТ. Відповідальність Учасників



11.1. Збитки КТ підлягають відшкодуванню коштами Резервного Фонду КТ.

11.2. У разі нестачі майна КТ для покриття збитків КТ при ліквідації КТ такі збитки покриваються за рахунок власного майна Повних Товаришів, на яке, згідно з законодавством України, може бути звернено стягнення.

11.3. Повні Товариші несуть солідарну відповідальність за зобов'язаннями КТ в разі його ліквідації.

11.4. У разі, якщо Вкладник уклав угоду від імені і в інтересах КТ без відповідних повноважень, а КТ схвалило таку угоду, то Вкладник несе відповідальність за такою угодою усім своїм майном, на яке відповідно до чинного законодавства України може бути звернено стягнення нарівні з Повними Товаришами.

Уразі, якщо Вкладник уклав угоду від імені і в інтересах КТ без відповідних повноважень, а КТ відмовило йому в схваленні такої угоди, то Вкладник самостійно несе відповідальність за такою угодою усім своїм майном, на яке відповідно до чинного законодавства України може бути звернено стягнення. Зазначена угода не тягне за собою жодних правових наслідків для КТ.

11.5. Повні Товариші відповідають за зобов'язаннями КТ, що виникли до моменту їхнього приєднання до КТ, в тому ж порядку, як і інші Повні Товариші.

11.6. Вкладники відповідають за зобов'язаннями КТ, що виникли до моменту їхнього вступу до КТ, в тому ж порядку, як і інші Вкладники.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...