Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Пропонований навчальний посібник призначений для студентів І-ІІ курсів комп’ютерних спеціальностей, які володіють основами граматики англійської мови



Пропонований навчальний посібник призначений для студентів І-ІІ курсів комп’ютерних спеціальностей, які володіють основами граматики англійської мови, лексичним мінімумом в обсязі програми загальноосвітньої школи та навичками усного мовлення. Посібник розрахований на 2 семестри аудиторних занять і покликаний поповнити знання студентів комп’ютерних спеціальностей професійною лексикою, збагатити їх словниковий запас та підготувати до подальшого вивчення адаптованої та оригінальної літератури за фахом.

Посібник складений на основі комунікативного принципу вивчення іноземної мови і ставить за мету:

· об’єднати лексику та граматику за тематичним принципом;

· розвивати навички читання та перекладу фахової літератури;

· контролювати засвоєння мовного та мовленнєвого матеріалу та запобігати типовим граматичним помилкам.

Посібник складається з 8 модулів, кожний з яких містить 4 або 5 тем, які включають в себе базовий текст (призначений для закріплення активної лексики певної теми) з активним тематичним словником та текст (для індивідуальної роботи студентів) для самостійного опрацювання, які наочно ілюструють функціонування у мові лексичних одиниць, що вивчаються; умовно-комунікативні та комунікативні тренувальні вправи для засвоєння лексики та граматики активного словника.

Завдання-тести пропонуються у форматах, що відповідають міжнародним екзаменам (TOEFL, FCE) на рівні володіння англійською мовою, які передбачені программою „Англійська мова для професійного спілкування”.

Автори сподіваються, що посібник буде корисним для студентів і викладачів, усіх тих, хто цікавиться професійною англійською мовою і хоче досягти успіху в її викладанні і вивченні.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 331 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...