Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вступ. Роль і місце дисципліни в підготовці фахівців



Тема: Вступ. Роль електропостачання агропромислових підприємств

План лекції

1. Вступ. Роль і місце дисципліни в підготовці фахівців.

2. Розвиток електропостачання сільського господарства.

3. Складові частини електропостачальної системи.

4. Надійність електропостачання та засоби для підвищення її рівня.

Вступ. Роль і місце дисципліни в підготовці фахівців

Дисципліна «Основи електропостачання» є базовою профілюючою дисципліною освітньо-професійної програми спеціальності 6.100101 «Енергетика та електротехнічні системи в АПК».

Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами комплексу питань щодо забезпечення надійної та ефективної роботи систем електропостачання агропромислового та підготовка студентів до діяльності в системах електропостачання агропромислового комплексу.

Освоїти навички, необхідні для проектування енергетичних об’єктів в АПК. Основні завдання дисципліни випливають з її ролі в системі підготовки інженера-електрика.

Студенти повинні знати:

Технологію виробництва електричної енергії. Передачу електричної енергії споживачам та розподіл електричної енергії. Будову та конструкцію систем електропостачання.

Електричні схеми електроустановок систем електропостачання. Технології та методи вимірювання напруги, струму та потужності електрообладнання.

Студенти повинні уміти:

Володіти сучасними математичними методами розрахунків, адаптованими до систем електропостачання сільського господарства.

Виконувати необхідні техніко-економічні розрахунки окремих елементів та систем електропостачання сільськогосподарських об’єктів.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 437 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...