Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Установка змішувальна ус-50 к



Призначення. Установка змішувач призначена для транспортування сухих порошкоподібних матеріалів (цементу, тампонажних сумішей, піску і інших сипких матеріалів), приготування і гомогенізації тампонажних розчинів і інших піщано-рідинних сумішей при капітальному ремонті нафтових і газових свердловин.

Установка обладнана вирівнювальною місткістю, призначеною для акумуляції приготованого розчину і його перемішування для підтримки однорідності властивостей по всьому об’єму місткості.

Завантаження матеріалів в бункер здійснюється пневматичним способом через завантажувальну трубу, можливе завантаження через верхній люк. Для попередження сводоутворення тампонажного матеріалу в бункері встановлений пневмовібратор. Подача тампонажного матеріалу в змішуючий пристрій проводиться шнеками дозувань. Рідина в змішувальний пристрій подається від насосної установки типу УНЦ.

Регулюють густини тампонажного розчину:зміною тиску рідини перед щілевидною насадкою; зміною частоти обертання дозуючих шнеків. Готовий розчин цементувальним насосом подається в вирівнювальну місткість, де завдяки обертанню змішувачів розчин підтримується однорідним по всьому об’єму місткості. З вирівнювальної місткості гомогенний розчин насосною установкою нагнітається в свердловину.

Таблиця 2.26 - Технічна характеристика установки

Модель УС-50-К
Найбільша продуктивність приготування тампонажного розчину щільністью 1,85 г/м3, дм3  
Маса матеріалу, що транспортується не більше, кг  
Вмістимість, м3: -вирівнювальної ємкості, не більше -бункера, не більше   6,0 6,0
Кількість дозуючих шнеків  
Щільність приготовлюваного розчину, г/см3 1,85 — 2,4
Привід винтових конвеєеров від двигуна шасі
Устаткування змішувальне Гідро вакуумне
Габаритні розміри, мм: -довжина -ширина -висота   8600 2500 3500
Соряження маса установки, кг  
Розподілу споряженної маси, кг: -на передній міст -на задню візок   5665 6990
Повна маса агрегату, не більше, кг  
Базове шасі:
Модель КамАЗ-43118
Двигун:
Модель 740.30 (Євро-2)
Тип дизельний з турбонаддувом
Максимальна потужність, к. с. (кВт), при 2200 об/хв. 260 (191)




Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...