Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 3. Документальна ревізія як метод послідуючого фінансового контролю та спосіб збору доказів



Практичне заняття – 1 година

1. Класифікація прийомів, що використовуються для дослідження документальних даних при виявленні і розслідуванні розкрадань.

2. Методи дослідження документів.

3. Методи фактичного контролю за господарськими операціями.

Задача 1.

При проведенні профілактичних заходів по охороні матеріальних цінностей, на підприємствах торгівлі м. Одесі було встановлено, що при отримані товарів з торгівельної бази для магазинів, деякі із них не оформлені документами, а на деяких документах мають місце підчистки, дописки та інші виправлення, що визвало у працівників правоохоронних органів сумніви в їх дійсності.

Необхідно: визначити порядок застосування і описати методи документальної перевірки, які можуть бути використані для виявлення можливих зловживань.

Задача 2.

Під час слідства по кримінальний справі про викрадення матеріальних цінностей на млині № 2 м. Львова були отримані дані про те, що при виробництві муки вищих сортів втрати сировини списувались по нормі, хоч фактичні втрати сировини при виробництві муки значно нижчі. Таке положення зі списанням витрат сировини на млині явилось одним із способів утворення не облікованих залишків зерна і продуктів його переробки.

Необхідно: визначити порядок застосування і описати методи фактичного контролю потрібно використати для підтвердження або спростування отриманих даних?





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 209 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...