Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформаційна база для аналізу інвестиційної діяльності



Інформаційною базою для аналізу інвестиційної діяльності виступають:

1. Первинні документи (Акт списання основних засобів (ОС-3),
Акт прийому-передачі (внутрішнього переміщення) основних засобів (ОС-1), Акт прийому-здачі відремонтованих, реконструйованих і модернизованных об'єктів (ОС-2), Акт про установку, пуск і демонтаж будівельної машини (ОС-5), векселя, облігації, акції, виписки банку, ВКО, довідки бухгалтерії, акти прийому-передачі).

2. Регістри (Журнал 3, відомість 3.1, відомість 3.4; журналу 4,
відомість 4.1, відомість 4.2, відомість 4.3).

3. Фінансова звітність (Ф. №1 „Баланс”, ф. №2 „Отчет про фінансові результати”, ф. №3 „Отчет про рух грошових коштів”).

4. Статистична звітність (Ф. № 2-кб "Звіт про будівництво будівель і споруд", ф. № 2-інвестиції "Звіт про капітальні інвестиції", ф. № 2-би "Звіт про випуск, реалізацію і звернення цінних паперів", ф. № 1-буд "Інформація про отримання дозволу на виконання будівельних робіт", ф. № 10-ЗЕЗ "Звіт підприємства (організації) про інвестиції до України", ф. № 2-кб "Звіт про введення в дію основних фондів, будівель, споруд і потужностей").

5. Інші джерела (Проектно-кошторисна документація, планові і звітні дані капітального будівництва, мережеві і календарні графіки виконання робіт за об'єктами).





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 289 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...