Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги заходів безпеки



1. Перед початком робіт необхідно уважно оглянути автомобіль, місце проведення робіт та впевнитись у відсутності факторів, які можуть викликати травмування (загальмовування автомобіля, встановлення упорів під колеса та включення понижуючої передачі в трансмісії, надійність встановлення підставок під балку моста, кріплення домкрата в стійкому положенні).

2. При виконанні кріпильних, монтажних, демонтажних робіт використовувати інструмент у відповідності з його призначенням. Щоб уникнути травмування рук необхідно використовувати тільки справний інструмент та приладдя.

3. При користуванні підніжкою буфера для уникнення травмування необхідно впевнитись в надійній фіксації її защіпкою.

4. Не допускається робота в порваних комбінезонах, з незастебнутими обшлагами. Взуття повинне бути міцним та таким, що виключає ковзання.

5. Суворо забороняється проводити роботи на агрегатах систем та вузлів автомобіля при працюючому двигуні, за винятком робіт по регулюванню двигуна, наприклад, карбюратора, регулятора частоти обертів та ін.

6. Виконувати тільки ті роботи, що визначені завданням на навчальному місці.

Ст. викладач

О.В. Тищук

«____» __________________ 2013 р.

Додаток 1.

ЗАВДАННЯ

на самостійне заняття № 2

з підрозділу «Будова, експлуатація та військовий ремонт автомобільної техніки»





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 340 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...