Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основна частина. 1 Текст документа при необхідності розділяють на розділи і підрозділи



1 Текст документа при необхідності розділяють на розділи і підрозділи.

- Розділи повинні мати наскрізні (порядкові) номери, позначені арабськими цифрами без крапок. Підрозділи повинні мати нумерацію в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номеру розділа і підрозділа, розділених крапкою. В кінці номеру підрозділа крапка не ставиться.

- Якщо документ не має підрозділів, то нумерація пунктів у ньому повинна складатися з номеру розділа та пункта, розділених крапкою. В кінці номеру пункта крапка не ставиться.

Пункти, при необхідності, можуть бути розбиті на підпункти, які повинні мати порядкову нумерацію в межах кожного пункта, наприклад: 4.2.1.1; 4.2.1.2.

- Переліки, за потреби, можуть бути наведені усередені пунктів або підпунктів. Перед переліком ставлять двокрапку.

- Перед кожною позицією переліку ставлять дефіс (перший рівень деталізації) або малу літеру української абетки з дужкою. Для подальшої деталізації переліку слід використовувати арабські цифри з дужкою.

- Кожний пункт, підпункт, перелік записують з абзацного відступу.

- Розділи, підрозділи повинні мати заголовки. Пункти, як правило, заголовків не мають. Заголовки повинні чітко та коротко відображати зміст розділів, підрозділів. Заголовки слід друкувати з великої літери без крапки в кінці, не підкреслюючи. Переноси слів в заголовках не допускаються. Якщо заголовок складається з двох речень, їх розділяють крапкою

Відстань між заголовком і текстом при виконанні рукописним способом - 15 мм. Відстань між заголовками підрозділу і тексту - 8 мм. Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу в нижній частині аркушу, якщо після неї розміщено тільки один рядок тексту.

Кожний розділ рекомендується починати з нового аркушу.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 331 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...