Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ex.9. Translate into English



1. Ніхто не любить податки, але всі визнають їх необхідність.

2. Податки – це будь-які виплати від індивідуальної особи уряду, які використовуються для оплати функцій, що здійснюються урядом.

3. Ці функції включають забезпечення дотримання закону та суспільного порядку, охорону власності, підтримку економічної інфраструктури та інші сфери діяльності уряду.

4. Податки також використовуються для фінансування соціального забезпечення, систем суспільної освіти, охорони здоров`я та пенсійного забезпечення, допомоги по безробіттю, суспільного транспорту та інших суспільних послуг.

5. Уряд використовує різні види податків, щоб розподілити податковий тягар серед різних верств населення.

6. Податки застосовуються для впливу на макроекономічну діяльність країни, що називається фіскальною політикою уряду.

7. Податкова політика має наступні цілі: приносити дохід, забезпечувати перерозподіл багатства, коригувати ціноутворення та забезпечувати звітність держави за використані податки.

8. Система оподаткування має бути справедливою, простою та ефективною в організації управління.

9. Простота оподаткування означає, що податкові закони мають бути зрозумілими як платникам податків, так і податковим організаціям.

10. Система оподаткування заснована на двох принципах: пільговому принципі та принципі платоспроможності.

11. Пільговий принцип передбачає, що ті, хто отримує пільги, сплачують на них податок.

12. Принцип платоспроможності означає, що люди сплачують податки відповідно до своїх можливостей, незалежно від отриманого доходу.

13. Існує три види податків: пропорційний, прогресивний та регресивний.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 661 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...