Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

АНОТАЦІЯ. Методичний посібник рекомендовано для використання студентами:



Методичний посібник рекомендовано для використання студентами:

- ІІ курсу спеціальності 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» при вивченні дисципліни «Основи програмування та програмне забезпечення»;

- ІІІ курсу спеціальності 5.03060101 «Організація виробництва» при вивченні дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніка»;

- ІІ курсу спеціальності 5.04010101 «Аналітичний контроль якості хімічнихсполук» при вивченні дисципліни «Інформатика, обчислювальна техніка та програмування»

Тема «Програмування основних типів структур алгоритмів у Паскалі» є однією із найскладніших при вивчення дисциплін «Основи програмування та програмне забезпечення», «Інформатика і комп’ютерна техніка», «Інформатика, обчислювальна техніка і програмування. Це пов’язано зі складностями, які виникають у студентів при самостійній розробці програм мовою програмування Паскаль, а також з обмеженою навчальної літератури, у якій надано приклади розробки програм.

У даному методичному посібнику розглянуто основні типи структур алгоритмів, оператори програмування лінійного, розгалуженого і циклічного алгоритмів у Паскалі, масиви даних у Паскалі. Наведено приклади розробки програм основних типів структур алгоритмів та опрацювання одновимірних масивів і матриць.

Використання даного методичного посібника допоможе студентам глибоко з’ясувати зміст теми «Програмування основних структур алгоритмів», навчитися програмувати лінійний, розгалужений та циклічний алгоритм, опрацьовувати масиви даних у Паскалі та виконати самостійне опрацювання з даної теми.





Дата публикования: 2014-09-25; Прочитано: 541 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...