Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Kyiv - 2007



ПЕРЕДМОВА

Даний навчальний посібник рекомендується для використання в програмі підготовки фахівців з фізичної реабілітації в рамках професійно-орієнтованого навчання англійській мові студентов- магістрантів Національного університету фізичного виховання і спорту України на базі володіння основами нормативної граматики і запасу загальновживаної лексики в межах 2000 – 2500 лексичних одиниць.

Справжній матеріал розрахований на 170 годин аудиторної і самостійної роботи і є варіантом вивчення іноземної мови на текстовій базі оригінальної спеціальної літератури, а саме: американського вузівського підручника “Rehabilitation techniques in sports medicine” by William E. Prentice, WCB/McGraw-Hill, що припускає роботу не тільки над мовними аспектами, але і сприяє зростанню професійного потенціалу майбутнього фахівця, тобто, оволодіння іншомовною мовою стає не тільки самоціллю, але і знаряддям для вдосконалення необхідних професійних навиків.

Допомога складається з наступних тематичних розділів, розташованих в логічній послідовності, запропонованій автором підручника:

1. Введення в спеціальність

2. Цілі реабілітації і процес лікування.

3. Гнучкість, м'язова сила і витривалість

4. Ізокінетичні принципи в реабілітації, плиометрическая

тренування і вправи з кінетично замкнутим циклом

5. Підтримка кардиореспираторной витривалості

6. Відновлення пропріоцепції

7. Акватерапія і фізіотерапія

8. Фармакологія в реабілітаційному процесі

9. Психологічні аспекти фізичної реабілітації

Крім навиків розуміння текстового матеріалу і виконання лексико-

граматичних завдань, допомога орієнтована на розвиток навиків усної мови із застосуванням активних і інтенсивних методів навчання на базі діалогів, побудованих з використанням спеціальної термінології, ситуативних і практичних завдань для роботи як індивідуально, так і в групі.

Кожeн розділ завершується комплексом контрольних завдань для оцінки ступеня засвоєння матеріалу.





Дата публикования: 2014-10-29; Прочитано: 294 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...