Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Проведенню практичних робіт



Наявність великого числа рухомих з'єднань в механізмах і вузлах ходової частини та механізмів керування, що працюють при високому контактному тиску, обумовлює необхідність систематичних технічних впливів і ретельного регулювання, тим більше що більшість їх несправностей впливають не лише на продуктивність і економічність експлуатації автомобіля, але і на безпеку руху.

Правилами дорожнього руху і інструкціями заводів-виробників забороняється експлуатація автомобілів, якщо зношено рисунок протектора або пошкоджені шини, балансування коліс і тиск повітря в шинах не відповідають встановленій нормі, порушені кути установки передніх коліс і виявлені інші несправності автомобіля. Тому головним завданням технічного обслуговування ходової частини і механізмів керування є своєчасне і якісне визначення надійності роботи з'єднань деталей, що забезпечують працездатність автомобіля і безпеку його експлуатації. Приведені структурні параметри, що визначають технічний стан агрегатів і вузлів механізмів керування і ходової частини.

Мета практичних робіт (ПР) - закріпити і поглибити теоретичні знання і набути практичних навичок по будові і роботі механізмів, систем і агрегатів автомобілів, по організації технічного обслуговування і проведенню основних видів робіт, що виконуються при обслуговуванні найбільш поширених марок автомобілів.

У кожній роботі ставиться мета, даються короткі теоретичні відомості, основні методи контролю і технічного обслуговування, обладнання і прилади для їх проведення, визначається порядок виконання роботи; зміст звіту і контрольні питання, на які студенти повинні відповісти після виконання практичної роботи.

Для виконання завдань практичної роботи учбову групу, при необхідності, розподіляють на дві підгрупи, які, у свою чергу, діляться на ланки по 3-4 студенти.





Дата публикования: 2015-02-22; Прочитано: 335 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...