Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Паління на борті літака



Говорячи про сервіс пасажирів на повітряних судах, не можна залишити без уваги такої важливий для багатьох питання, як паління на борті літака. У цей час більшість найбільших авіакомпаній миру посилили міри проти курців.

Ініціатором боротьби з палінням на повітряному транспорті стала Міжнародна організація цивільної авіації (ICAO) коли на початку 90-х рр. минулого століття вона звернулася до всім вхідним у неї державам із закликом про заборону паління на всіх міжнародних рейсах. У кабінах установлені сильні нейтралізатори тютюнового диму, поглиначі заходу, що самоспорожняються попільниці, щільні фіранки. Однак таке встаткування через дорожнечу можуть дозволити собі не всі перевізники, а головне - ці міри йдуть врозріз із самою метою скасування паління на борті літаків.

Азіатські авіакомпанії більш лояльно відносяться до курящих туристів, однак і їм довелося істотно скоротити кількість місць для курящих на маршрутах у Європу й Америку (вказуються ряди в салонах літаків, де можна курити під час польоту). При цьому дозволяється курити тільки сигарети, тому що трубки, сигари й сигаріли мають сильний захід і їхня палаюча частина занадто велика, що суперечить вимогам безпеки польотів.





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 250 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...