Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

З А Н Я ТТЯ 1. 1. Поняття військового злочину, система розглянутої



1. Поняття військового злочину, система розглянутої

групи злочинів.

2.Загальна характеристика злочинів проти порядку дотримання вимог

військової дисципліни.

3. Характеристика злочинів проти обов'язків військової служби.

4. Злочини проти порядку користування військовим майном

і його заощадження.

Самостійна робота (2 год.)

З А Д А Ч А 1. Рядовий Фетисов о 8 годині ранку самовільно відлучився від розташування військової частини. Через 2 годині після цього Фетисова зустрів в місті сержант Гришин, який проходив з ним службу в одній частині.Знаючи, що Фетисов знаходився за межами місця служби без дозволу,сержант Гришин наказав йому негайно повернутись до частини. Маючи намір погуляти в місті до вечора, Фетисов у розташування частини не поїхав, а повернувся до місця служби тільки о 22 годині тівї ж доби. Як мають бути квалiфiковані дії Фетисова?

З А Д А Ч А 2. Маючи невдоволення від службових вимог свого командира відділення єфрейтора Кедрова, рядовий Смірнов у присутності своїх співробітників заявив, що він поб'є Кедрова за те, що той проявляє намагання у виконанні обов'язків по військової службі. Про наміри Смірнова стало відомо Кедрову..

З А Д А Ч А 3 Посварившись на грунті особистих стосунків зі своїм співслужбовцем - молодшим сержантом Шатровим, рядовий Тарасов на місцєвому пляжі ударив Шатрова кулаком в обличчя, чим завдав йому під оком кровопідтік. Як мають бути квалiфiковані дії Тарасова?





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 168 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...