Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Детальний опис проходження практики



на основі психолого-педагогічних спостережень за кожен день.

Дата день тижня та опис
Понеділок 10 лютого Сьогодні відбулася настановча конференція із проходження педагогічної практики. Перед нами виступила факультетський керівник практиками Васіна Тетяна Леонідівна, котра ознайомила нас із правами та обов‛язками практикантів, правилами техніки безпеки. Методисти із кафедри ТМФВ коротко охарактеризували виконання завдань практики, консультанти із психології зупинилися на поясненні виконання завдань із психології. Розповіді методистів були змістовними, але у мене появилося багато запитань на які думаю знайду відповідь під час проходження практики. В школі нас закріпили за класами, де ми будемо викладати уроки фізичного виховання та працювати класними керівниками. Відбулася в школі бесіда з класним керівником Скибою Анатолієм Миколайовичем, який ознайомив нас з планом виховної роботи в 9В класі. Із розмови з адміністрацією школи та вчителем фізичного виховання я зробив висновок, що спеціалізована школа №3 здійснює навчально-виховний процес відповідно до Закону «Про освіту», Закону «Про загальну середню освіту». Педагогічний та учнівський колектив має багато нагород з предметних олімпіад різних рівнів, спортивних змагань. У школі здійснюється всебічний та гармонійний розвиток дітей під час проведення гурткової та секційної роботи.  
Вівторок 11 лютого
Середа 12 лютого

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Глухівський національний педагогічний університет

імені Олександра Довженка





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 1837 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...