Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тематика курсових робіт. Курсова робота виконується на одну з тем, затверджених кафедрою та погоджену з науковим керівником



Курсова робота виконується на одну з тем, затверджених кафедрою та погоджену з науковим керівником. Робота виконується в індивідуальному порядку. Індивідуальні курсові роботи можуть бути об'єднані однією загальною темою (назвою) і представляти окремі розділи більш загальної наукової праці.

Теми курсових робіт повинні бути актуальними, відповідати профілю обраної спеціальності та бакалаврської програми. Тематика курсових робіт (орієнтовна) пропонується кафедрою економічної кібернетики. Список тем щорічно поновлюється кафедрою.

Студентам надається право вибору теми курсової роботи.

Допускаються уточнення тематики студентами, а також пропозиції своїх власних тем з необхідним обґрунтуванням доцільності цього. Обрану тему студенту слід узгодити з керівником програми «Економіко-математичне моделювання» та керівником курсової роботи. Узгоджені теми подаються на розгляд кафедри. Пропоновані теми мають бути пов'язані, як правило, з проблемами обраної спеціалізації за тими функціональними обов'язками, які студент виконує або буде виконувати на об'єкті—базі практики. Теми також можуть бути рекомендовані підприємствами, організаціями тощо, які направили студентів на навчання.

При виборі теми слід ураховувати її актуальність для підприємства, організації, регіону тощо, можливість одержання відповідних матеріалів (планових, звітних, статистичних), проведення власних спостережень, розрахунків, експериментів, наявність літературних джерел, власних напрацювань.

Перелік тем курсових робіт, наведених у Додатку свідчить, що розробка широкого спектру актуальних і привабливих для студентів економічних проблем (наприклад, повязаних з фінансовими аспектами економіки) можлива не лише на спеціалізованих кафедрах. Крім того, більшість перспективних напрямків досліджень знаходяться на межі різних економічних наук.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...