Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 10.2.2



Установлену нестачу у комірника Марченка Н. Т., що підлягає утриманню з винної матеріально відповідальної особи, списано бухгалтером за рахунок простроченої депонованої заробітної плати інших працівників підприємства на суму 2320 грн. Вантажнику Іваненку В. Г., звільненому з роботи за порушення трудової дисципліни, бухгалтерією нараховано вихідну допомогу 520 грн.

ТЕМА 10.3. Аудит власного капіталу підприємства

10.3.1 Питання для обговорення:

1. Особливості нормативно-правового забезпечення аудиту власного капіталу підприємства.

2. Мета, загальні етапи, послідовність та методика проведення аудиту власного капіталу. Способи вивчення операцій з власним капіталом. Одержання доказів. Джерела достовірної й релевантної інформації при здійсненні аудиту власного капіталу.

3. Методика аудиту операцій з власним капіталом: методи, способи (прийоми) перевірки власного капіталу; перевірка формування і змін у складі власного капіталу; тестування господарських операцій на підставі даних внутрішнього контролю (тесті контролю); розробка процедур з метою збору аудиторських доказів (тести за суттю).

4. Розробка програми аудиту операцій з власним капіталом.

Використання аналітичних процедур при аудиті операцій з зобов’язаннями з метою збору аудиторських доказів.

5. Помилки та шахрайство при аудиті власного капіталу.

6. Формування висновків на підставі зібраних доказів щодо аудиту операцій з зобов’язаннями.

10.3.2.Практичні завдання:





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 164 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...