Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 6.5



На ЗАТ "Будівельник-2", який займається будівництвом житлових будинків, розрахунки Із замовником здійснюються за комплексними розцінками, які застосовані проектною організацією при складанні проектно-кошторисної документації. Так, за 1 м. кв. підлоги з лінолеуму застосована розцінка 210 гривень. До цієї розцінки включені: цементна стяжка, укладання утеплювача та настелення лінолеуму.

При перевірці списання матеріалів на ЗАТ "Будівельник-2" встановлено, що цемент та утеплювач для настелення підлоги не застосовувались, лінолеум покладено на залізобетонні плити. Лінолеум списано за ціною 78 грн. Всього за рік ЗАТ "Будівельник-2" постелило 7000 м. кв. підлоги.

Охарактеризуйте методи, за допомогою яких були отримані докази. Поясніть, як отримані докази вплинуть на формування об’єктивної думки у аудиторському висновку.

ТЕМА 7. Підсумковий контроль.

Питання для обговорення:

1. Обгрунтувати необхідність підсумкового контролю в аудиті.

2. Передумови та процедури підсумкового контролю.

Виконати реферат на тему:

1. Підсумкова документація аудиту та вимоги до неї.

2. Застосування в практиці аудиторської фірми МСА 800 "Аудиторський висновок при виконанні завдань з аудиту спеціального призначення".

Скласти опорний конспект на тему:

1. Розкрити зміст поняття «подальші події» та пояснити їх вплив на вид аудиторського висновку.

Практичні завдання:





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 252 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...