Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відповідальність сторін



5.1. Відповідальність "Виконавця" регламентується Законом України "Про аудиторську діяльність", іншим чинним законодавством України.

5.2. "Замовник" та "Виконавець" несуть відповідальність за дотримання своїх зобов'я­зань, викладених в цьому Договорі (розділ 2).

5.3. За неякісне виконання взятих на себе зобов'язань по цьому Договору "Виконавець" та "Замовник" несуть матеріальну відповідальність згідно вимог чинного законодавства, а суперечки між ними вирішуються в судовому порядку.

5.4. За необгрунтовану відмову від прийняття виконаних робіт (не підписання акту протягом встановленого строку) "Замовник" сплачує "Виконавцеві" штраф у розмірі 30% загальної вартості робіт.

5.5.У разі несвоєчасної оплати вартості робіт "Замовник" сплачує "Виконавцеві" пеню в розмірі 0,5% недоїмки за кожний прострочений день.

5.6."Виконавець" не несе відповідальності за порушення терміну виконання робіт, за помилки, яких він припустився, та за невірні висновки, яких він дійшов під час виконання Договору, якщо "Замовник" не надав (надав не повністю чи несвоєчасно) необхідні відомості, первинну документацію, або у будь-який інший спосіб створив умови, які сприяли помилкам у роботі "Виконавця".

5.7."Замовник" додатково несе відповідальність за достовірність наданої "Виконавцю" інформації, її повноту, точність та правильність оформлення (юридичну силу); за виявлені в ході перевірки відхилення від вимог чинного законодавства, облікової політики та методології обліку; за фінансові результати та за звітність по ним; за початкові залишки на рахунках бухгалтерського обліку та показники звітності, які не перевірялися до цієї пере­вірки; за невиконання пропозицій аудиторів щодо усунення виявлених невідповідностей (відхилень, помилок тощо).

5.8.З огляду на перевірки, та притаманні аудиту обмеження, існує ймовірність та можливість того, що окремі, навіть суттєві відхилення (помилки, відмінності, тощо) можуть бути не виявлені в ході перевірки, за що у відповідності до Міджнародних стандартів аудиту "Виконавець" відповідальності не несе.





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...