Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Можливості МРМ



Ремонтний-механічна майстерня (МРМ) призначена для виконання токарних, фрезерних, шліфувальних, свердлувальних і слюсарних робіт при ремонті озброєння і військової техніки в пересувних ремонтних засобах в польових умовах.

Устаткування майстерні дозволяє виконувати:

а) механічну обробку (обточування; розточування і розгортання
отворів; фрезерування площин, пазів і канавок шпон; кругле
шліфування;сверление отворів; нарізку резьби;

б) слюсарні роботи;

в) заточування інструменту.

Наявність в майстерні електросилової установки з приводом від двигуна базового автомобіля робить МРМ автономною. У ній можна виконувати властиві нею роботи у відриві від інших ремонтних засобів і джерел електричної енергії.

Майстерня складається з базового автомобіля (ЗІЛ-131 без лебідки), уніфікованого, каркасного металевого кузова КМ 131 або безкаркасного кузова К 131, технологічного устаткування, пристосувань і інструменту.

Основним виробничим устаткуванням майстерні є:

—токарний-гвинторізний верстат з пристосуваннями, що розширюють його технологічні можливості: фрезерне і шліфувальне пристосування, рухомий косинець, універсальна планшайба, конусна лінійка;

—настольно-сверлильний верстат;

—електрозаточний верстат (точильний апарат);

—устаткування і інструмент для слюсарних робіт.





Дата публикования: 2015-01-26; Прочитано: 744 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...