Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Способи бойового застосування ракети HARM



Перший спосіб - основний спосіб: по даним літакового обнаружительного приймача визначається наявність джерел радіовипромінювання в заданому районі, напрямок на них, їхній тип і режим роботи. Ці дані відображаються на дисплеях у кабіні екіпажа й уводяться в систему наведення ПРР. Пуск ракети може бути здійснений практично одночасно з виявленням випромінюючого об'єкта або в будь-який інший момент, навіть якщо джерело випромінювання вийде за межі поля огляду ГСН ПРР.

Другий спосіб застосовується при поразці вилучених цілей. У цьому випадку здійснюється попереднє уведення параметрів радиоизлучаюшей мети в систему наведення ПРР і її пуск по балістичній траєкторії на максимальну дальність у напрямку передбачуваного знаходження мети. Якщо ракета в процесі польоту виявляє випромінювання мети, то вона наводиться на неї, у противному випадку відбувається самоліквідація ПРР.

Третій спосіб передбачає застосування ГСН ракети як засіб виявлення радиоизлучающих об'єктів. Ці дані передаються на дисплеї екіпажа й можуть використатися для ідентифікації цілей і визначення їхньої пріоритетності.

Особенностью ракети HARM є її здатність автоматично перенацілюватися в ході польоту. Якщо Рлс-цель, що ГСН ракети супроводжує, припиняє роботу, то починається пошук наступної мети. При цьому ракета зберігає траєкторію польоту до першої мети. для того щоб у випадку, якщо інша мета не знайдена, уразити першу по запомненным до її вимикання координатам.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 223 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...