Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вхід, перехід, вихід



Вхід – термін, який використовується для визначення переміщення гімнаста з вихідного положення перед конем або з упора на тілі в упор на ручках коловим рухом навколо опорної руки (з поворотом кругом).Вхід виконується на брусах (з поворотом наліво або направо), наприклад: вхід вправо (вліво); на перекладині – після підйому махом назад - вхід з поворотом кругом. На коні вхід може виконуватись з прямим тілом (рис. 91)

Рис. 91

Вихід – термін, який використовується для визначення переміщення гімнаста з упора на ручках коня коловим рухом (з поворотом кругом) у положення упора ззаду на тілі коня При виконанні плечем назад потрібно вказувати. Може виконуватись однією ногою – вказувати якою, наприклад: вихід лівою (рис. 92).

Рис. 92

Перехід – термін, який використовується для визначення переміщення гімнаста на приладі вправо чи вліво при виконанні того чи іншого гімнастичного елемента (рис. 93).

Рис. 93

Вихід і вхід – з’єднання, яке складається з виходу (з упора на ручках) на тіло

коня коловим рухом і знову вхід в ручки. Воно з’єднано з перемахом двома

назад після виходу на тіло коня (рис. 94).

Рис. 94

Вхід і вихід – з'єднання, яке починається входом у ручки і закінчується виходом на тіло коня. Воно з’єднано перемахом двома назад після входу.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 591 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...