Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги безпеки під час навантаження та розвантаження шпал і брусів



7.4.1. Під час навантаження та розвантаження шпал, перевідних, мостових і охоронних брусів, просочених масляними антисептиками, слід застосовувати вантажопідіймальні механізми, крани або пристосування, що їх замінюють.

7.4.2. Під час навантаження, розвантаження та перенесення залізобетонних шпал слід застосовувати тільки машини, механізми, спеціальні пристосування (траверси, захвати та ін.).

Не дозволяється розвантаження шпал і брусів на ходу поїзда.

7.4.3. Не дозволяється навантаження та розвантаження шпал і брусів, просочених масляними антисептиками, без спеціального одягу.

Перед початком робіт керівник видає працівникам захисну пасту або крем (типу „Силиконовый”, „Пленкообразующий”, „Айро” та ін.) відповідно до вимог „ССБТ. Средства индивидуальной защиты дерматологические. Классификация и общие требования” (далі – ГОСТ 12.4-068-79) для змазування обличчя, рук, шиї та інших відкритих частин тіла, а після закінчення роботи забезпечити можливість помитися теплою водою з милом.

Переносити шпали і бруси, просочені масляними антисептиками, необхідно тільки за допомогою спеціальних шпалоносок.

7.4.4. На платформах, щоб уникнути обвалення, шпали та бруси під час навантаження укладаються східчастими рядами.

7.4.5. Укладати та закріплювати шпали і бруси під час навантаження на платформи та у піввагони слід у межах габаритів навантаження, визначених у нормативно-технічних документах.

7.4.6. Розвантаження шпал, просочених антисептиками, з піввагонів, якщо вони завантажені навалом, виконується за технологічними картами із застосуванням вантажопідіймальних кранів та захватів-удавок.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 441 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...