Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Графічний матеріал



Графічний матеріал – рисунки (схеми, діаграми і т.ін.) розміщують у роботі для встановлення властивостей або характеристик об’єкта, а також для ліпшого розуміння тексту роботи. На графічний матеріал мають бути посилання в тексті курсової роботи.

Графічний матеріал необхідно розмістити безпосередньо після тексту, в якому про нього згадується вперше, або на наступній сторінці, а за необхідності – у додатку.

За наявності у тексті роботи таблиць, що доповнюють графічний матеріал, таблиці слід розміщувати після графічного матеріалу. Графічний матеріал повинен мати тематичну назву, яку розміщують під ним.

За необхідності під графічним матеріалом розміщують пояснювальні дані. Слово “рисунок” і назву подають після пояснювальних даних.

Графічний матеріал (за винятком такого, що виноситься в додатки) слід нумерувати арабськими цифрами наскрізно в межах кожного розділу роботи. Номер рисунка складається з номерів розділу та порядкового номеру рисунка, відокремлених крапкою (рис. 1.1). Після слова “рис. 1.1” йдеться назва рисунка з великої літери.

Графічний матеріал кожного додатка позначають окремою нумерацією арабськими цифрами з додаванням перед цифрою позначення додатка (рисунок 1.3). Графічний матеріал відокремлюють від тексту одним міжрядковим інтервалом перед та після такого.

Рисунок (діаграму, схему і т.ін.) слід виконувати на одній сторінці.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 3332 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...