Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до набору тексту



Роботу друкують на комп'ютері з однієї сторони аркуша білого паперу формату А4 (210Х297 мм), дотримуючись таких вимог:


Шрифт Times New Roman

Розмір 14

Відстань між рядками 1,5 інтервалу

Верхнє, нижнє, ліве поле 20 мм

Праве поле 10 мм

Розташування книжне

У роботі допускається виконання ілюстрацій та таблиць на аркушах формату А3. Забороняється виділяти жирним чи курсивом назви таблиць та ілюстрацій. Щільність тексту має бути однаковою.

Друкарські помилки, описки, які виявилися після написання курсової роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбовуванням коректором і нанесенням правильного тексту. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці.

Текст основної частини курсового проекту поділяють на розділи.

Розділи обов'язково пишуть з нової сторінки. Заголовки структурних частин проекту «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ», «список ВИКОРИСТАНої ЛІТЕРАТУРИ» друкуються великими літерами з вирівнюванням по центру і виділенням жирним шрифтом.

Відстань між заголовком та текстом має становити 2-3 інтервали. Не допускається розміщення назви розділу в нижній частині сторінки, якщо далі подається лише рядок тексту.

Кожну структурну частину курсової роботи слід починати з нової сторінки.

Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами у правому нижньому куті без крапки. Титульний аркуш вважається за першу сторінку, але нумерація на ньому не проставляється. Наступні сторінки нумерують починаючи з другої.

Такі структурні частини проекту, як зміст, вступ, висновки, перелік використаних літературних джерел, додатки не мають порядкового номеру.

Номер розділу позначають арабською цифрою після слова «РОЗДІЛ» без крапки, а після цього з нового рядка друкують назву розділу.

Формули, які наводяться в роботі, потрібно нумерувати арабськими цифрами. Порядковий номер наводиться в круглих дужках праворуч від формули. Він має складатися з номера розділу та порядкового номера формули, розділених крапкою. Наприклад: (1.3) означає третю формулу першого розділу.

Нумерацію формул здійснюють окремо від нумерації таблиць та нумерації рисунків.

Цифровий матеріал, який студент вважає за доречне вмістити у текст курсової роботи, як правило, подається у табличній формі. Кожна таблиця повинна мати заголовок (найменування), що відображає її зміст. Нумерація таблиць здійснюється таким чином: справа над заголовком з прописної букви пишуть слово "Таблиця" та її порядковий номер (знак "№" перед цифрою не ставиться). Номер таблиці складається з номеру розділу та порядкового номеру таблиці в цьому розділі. Наприклад: Таблиця 1.3 - третя таблиця першого розділу.

Оформлений у відповідності до сформульованих вимог та повністю укомплектований курсовий проект має бути переплетений (зброшурований).

На першій та останній сторінках студент повинен поставити свій підпис і дату остаточного завершення роботи.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 460 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...