Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Під час укладання трудового договору роботодавець повинен



а) проконсультувати працівника під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних та шкідливих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства та договору.

б) проінформувати працівника про умови праці та про наявність на його робочому місці шкідливих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства та трудового договору.

в) проінформувати працівника під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних та шкідливих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства та трудового договору.

г) проінформувати працівника про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних та шкідливих факторів, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до умов колективного трудового договору.

д) проконсультувати працівника про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних та шкідливих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства та колективного трудового договору.

е) проінформувати працівника про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних факторів, які неможливо усунути, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про право працівника на пільги та компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства та трудового договору.

5. Роботодавець створює службу охорони праці при кількості працюючих на підприємстві:

а) 70 і більше осіб.

б) 60 і більше осіб.

в) 55 і більше осіб.

г) 50 і більше осіб.

д) 49 і більше осіб.

е) 45 і більше осіб.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 535 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...